Ik heb geen bevestigingssysteem ontvangen bij mijn bestelling

Het komt regelmatig voor dat klanten vragen hebben over onze bevestigingen.

Wij zetten de 3 meest voorkomende problemen en oplossingen op een rijtje:

1. Je had bevestigingspinnen verwacht, maar hebt alleen bevestigingen in de matten gekregen.
De meeste matten worden geleverd met bevestigingsringen in de matten. Hiermee kunt u de matten vastmaken/fixeren aan de bevestigingspinnen die bij jou in de auto zijn ingebouwd. (Voorbeeld 1)

                                                                         

Soms leveren we de matten met een universeel bevestigingssysteem en sturen we ook bevestigingspinnen mee (voorbeeld 2).

                                                                                       

Op de bestelpagina zie je of jouw matten met bevestigingspinnen geleverd worden of alleen met bevestigingen in de matten. Oplossing: in de meeste gevallen heb je geen bevestigingspinnen nodig, omdat je de matten zo op jouw originele pinnen kunt bevestigen. Is dit niet het geval? Neem dan hier contact op met de klantenservice.

2. Verkeerd bevestigingssysteem gekozen
Soms heb je bij de bestelling de keuze uit meerdere bevestigingssystemen. Dit zie je op onze bestelpagina:


Heb je het verkeerde systeem gekozen? Geen probleem! Wij zoeken graag samen met jou naar een oplossing. Hou er wel rekening mee dat er  € 7,50 kosten in rekening worden gebracht voor het toesturen van een nieuw bevestigingssysteem.


3. Er zijn geen bevestigingspinnen meer in je auto aanwezig
Kun je je matten niet bevestigen, omdat de bevestigingen in jouw auto niet meer aanwezig zijn? In sommige gevallen kunnen wij je de passende bevestigingspinnen toesturen. Helaas kunnen wij niet alle bevestigingspinnen leveren.

In deze gevallen heb je 2 mogelijkheden:
1. Je bestelt de bevestigingspinnen bij jouw merkdealer.

2. wij sturen een universeel bevestigingssysteem. Je moet dan wel zelf de bevestigingen in je matten vervangen door de nieuwe bevestigingen. Voor deze oplossing betaal je € 7,50 Euro.


Heb je wel een bevestigingssysteem ontvangen, maar past deze niet? Lees dan dit artikel

LET OP: Ontbreekt het bevestigingssysteem alleen op de achtermatten die wij hebben geleverd?

Het kan voorkomen dat jouw auto ook achterin bevestigingspunten heeft om automatten vast te zetten terwijl onze achtermatten geen bevestigingssysteem hebben. Je kan in zulke gevallen het bevestigingssysteem uit de bodem van je auto draaien en de nieuwe automatten hierover heen leggen. Het is wettelijk namelijk niet verplicht om achterin de auto een bevestigingssysteem te gebruiken voor automatten. Door de perfecte pasvorm en antislip onderkant zullen de achtermatten sowieso niet gaan schuiven.


Wil je een oplossing voor jouw situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice! Als je meteen een foto meestuurt van de bevestigingen in de vloer van jouw auto en van de bevestigingsringen in de matten kunnen we jou sneller helpen!