Het bevestigingssysteem past niet, wat moet ik doen?

Heb je het onjuist bevestigingssysteem ontvangen? 

Het kan voorkomen dat een bevestigingssysteem niet past. Wij zoeken graag een oplossing voor je. Vaak kunnen je de juiste bevestigingen toesturen.

Neem hiervoor contact op via ons service formulier. Om je goed en snel te kunnen helpen vragen we je om het probleem duidelijk te omschrijven en ons foto's toe te sturen van het bevestigingssysteem in jouw auto en een foto van het bevestigingssysteem in de geleverde matten. Vergeet niet het bestelnummer in te vullen.

Lees ook onderstaande punten voordat je contact met ons opneemt.

1. Het bevestigen van de automatten spreekt in de meeste gevallen voor zich. Er zijn een aantal systemen die iets meer uitleg nodig hebben omdat je bij dit soort systemen eerst zelf een pin moet plaatsen in de bodem van je auto. In de onderstaande afbeeldingen (A & B) zie je een korte instructie. (Het oranje gedeelte is de bodem van je auto).

2. Het kan voorkomen dat jouw auto ook achterin bevestigingspunten heeft om automatten vast te zetten terwijl onze achtermatten geen bevestigingssysteem hebben. Je kan in zulke gevallen het bevestigingssysteem uit de bodem van je auto draaien en de nieuwe automatten hierover heen leggen. Het is wettelijk namelijk niet verplicht om achterin de auto een bevestigingssysteem te gebruiken voor automatten. Door de perfecte pasvorm en antislip onderkant zullen de achtermatten sowieso niet gaan schuiven.


A.

B.