Waarom zijn levertijden op automatten zo lang?

Waarom moet ik zo lang wachten op mijn bestelling?
Wij kunnen ons voorstellen dat onze levertijd misschien iets langer is dan je gewend bent, vooral omdat grote webshops tegenwoordig zelfs binnen 24 uur kunnen leveren. Wij kunnen helaas niet zo'n snelle levertijd beloven omdat wij naast de verzendtijd ook te maken hebben met productietijd. 

Webshop en producent
Just Carpets is namelijk niet alleen een webshop die online automatten verkoopt en in een distributiecentrum pakketjes verwerkt, wij zijn ook de producent van onze eigen producten. Je koopt dus direct bij de producent.  

Op maat gemaakte producten
Alle automatten worden speciaal op maat gemaakt, geheel volgens jouw wensen. Wij werken niet met een voorraad aangezien we alle personalisatie opties aan onze klanten willen bieden, dit betekent dat we pas na een bestelling overgaan op productie. Alle producten worden hier in onze eigen productiehal gemaakt. Wij geven de optie om automatten helemaal naar eigen smaak aan te passen en maatwerk kost nou eenmaal tijd. Wij staan niet voor de beste levertijd maar wel voor de beste kwaliteit. 

Levertijd
De levertijd is mede afhankelijk van het gekozen automodel, materiaal, bandering, hakstuk en eventuele personalisatie. Standaard automatten met een zwarte kleur en rand hebben een kortere levertijd dan gepersonaliseerde automatten. Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.

Via de orderstatus pagina kun je gemakkelijk de status van je bestelling bekijken. Het enige wat je nodig hebt om je bestelling te volgen is je ordernummer en de postcode van het bezorgadres. Vervolgens kun je elke stap in het productie proces volgen.

De actuele levertijd kun je hier vinden.