Mijn automatten passen niet | Onjuiste pasvorm

Heb je automatten met een verkeerde pasvorm ontvangen en passen de matten daardoor niet in je auto? Wij zoeken graag een oplossing voor jouw probleem. Lees voor je contact met ons opneemt, eerst welke 3 problemen vaak voorkomen en gemakkelijk zelf te verhelpen zijn:   

3 Veel voorkomende problemen zijn:
1.  Matten liggen verkeerd in de auto
Kijk eerst goed naar de pasvorm van onze matten op onze website. Zie voor een voorbeeld de foto hieronder (Afbeelding A). Bij 'de perfecte pasvorm' zie je een afbeelding van de automatten voor jouw auto. Op deze afbeelding zie je ook welke mat waar in de auto hoort te liggen. 

Afbeelding A: Pasvorm voorbeeld

2. Matten omgedraaid 
Het klinkt misschien gek maar het komt regelmatig voor dat klanten onze matten verkeerd om in de auto leggen. De tapijtkant (Afbeelding B) moet bovenop en de ruwe antislip kant (Afbeelding C) onderop. De twee kanten zijn soms moeilijk van elkaar te onderscheiden. De bovenkant van tapijt is zacht en de onderkant is ruw.

Afbeelding A: Bovenkant automatten

Afbeelding B: Bovenkant automatten


3. Probleem met het bevestigingssysteem

Lees dan dit artikel voor meer informatie.

Heb je deze drie punten gecontroleerd en is je probleem niet verholpen? Neem dan contact met ons op via ons service formulier Lees de instructie goed en vul het formulier zo volledig mogelijk in, zo kunnen wij je een snelle oplossing bieden!

Naar serviceformulier