Bestelling retourneren of ruilen

Wij begrijpen dat een artikel niet altijd voldoet aan je verwachting. Wil je een artikel retourneren of ruilen? Daar doen wij bij Just Carpets niet moeilijk over.


Hoe meld ik online mijn retour aan?
Gebruik als je wilt retourneren of ruilen altijd ons retourformulier. Hiermee kunnen wij jouw retouraanvraag zo snel mogelijk verwerken. Wij bekijken dan samen hoe we jou kunnen helpen. Soms kunnen we iets voor je aanpassen of is er een mogelijkheid om te ruilen. Zo niet dan kan je bestelling retour worden gestuurd en wordt (een deel van) het aankoopbedrag teruggestort.


Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?
Het kan zijn dat je een gebrekkig product hebt ontvangen. Dit kan gaan om:

  • Slechte kwaliteit
  • Onjuiste pasvorm
  • Onjuist bevestigingssysteem

Stuur dan in het retourformulier direct één of meerdere foto's mee van het probleem. Zo kunnen we sneller kijken naar een passende oplossing. Zorg ervoor dat het probleem duidelijk zichtbaar is op de foto's.

  • Voeg een foto toe van de matten in de auto
  • Voeg (indien beschikbaar) ook een foto van je originele automatten toe.

Wij ontvangen ook graag het bouwjaar van je auto, het model en eventuele speciale kenmerken (bijv. Sport, GTI, automaat, hybride). Zo kunnen we snel beoordelen of we direct andere matten kunnen opsturen.

Wie betaalt de retourkosten als ik mijn product wil terugsturen? 
Dat is afhankelijk van de reden voor retour en of de matten zijn gepersonaliseerd. Kort gezegd komt het op het volgende neer: Is het onze fout, zijn de matten beschadigd of wil je ruilen, dan zijn de retourkosten, zoals beloofd, op onze kosten. Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, zijn de retourkosten en personalisatiekosten voor jouw rekening. Ons complete retourbeleid/retourvoorwaarden kun je hier vinden.

Omwille van het milieu hopen we dat je vooraf goed bedenkt of het product dat je besteld hebt naar wens is, omdat wij gepersonaliseerde matten niet kunnen hergebruiken.

Hoe ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?
Zodra de retourzending bij ons afgeleverd is, ontvang je uiterlijk binnen 7 werkdagen het bedrag terug. Het bedrag wordt teruggestort met dezelfde betaalmethode als waarmee jij besteld hebt.

Retour aanmelden