Is het mogelijk om een eigen logo op de automatten te laten plaatsen?


Jouw eigen logo
Het is mogelijk om automatten met jouw eigen logo te laten produceren. Wij mogen echter geen merknamen en merklogo’s op automatten aanbrengen. De reden hiervoor is dat merknamen en merklogo’s wettelijk beschermd zijn.

Concreet betekent dit dat alle automerken en de logo’s van automerken wettelijk niet als logo op de matten kunnen worden aangebracht.  Dit geldt ook voor bijvoorbeeld officiële logo’s van bedrijven.

Je kunt natuurlijk wel een eigen logo-ontwerp naar ons doorsturen.Voor de digitalisering van het logo hanteren wij, naast de gebruikelijke kosten, een eenmalige prijs van €30,-. Wij ontvangen het bestand het liefst als Vector bestand. Met behulp van ons contactformulier kun je eenvoudig je logo-ontwerp aan ons opsturen.
 
Wij controleren dan het logo. Hierbij letten wij erop of het logo voldoet aan het merkrecht en of het voor ons technisch haalbaar is om jouw logo-ontwerp om te zetten in een mooi logo voor op jouw automatten. Zodra we je ontwerp hebben goedgekeurd, zullen je uitleggen hoe je de matten met het logo op maat kunt bestellen.